X
X
Mai multe ştiri online:

Tânără lovită și arsă de vie, de fostul iubit! De la ce ar fi pornit tragedia

Ştire online publicată Luni, 25 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Valentina, o tânără din Buzău, a avut un sfârșit tragic! A fost găsită arsă în apartamentul său de la ultimul etaj. Se presupune că fostul iubit a omorât-o, apoi a incendiat locuința. Tânărul de 21 de ani care a provocat incendiul a fost arestat preventiv, sub acuzația de omor calificat.


Se pare că tragedia s-a produs din cauza unei fotografii pe care Valentina i-a trimis-o, împreună cu un mesaj.


Valentina a dat petrecere în noaptea fatidică


Vineri seara, în apartamentul Valentinei se strânseseră cinci persoane. Printre invitați era și fostul ei iubit, Cosmin Dan. La un moment dat, între cei doi a izbucnit o ceartă. Tânărul era furios! I-a reproșat Valentinei că încearcă să îi saboteze noua relație. Totul a început în momentul în care Cosmin a primit pe telefon o fotografie cu Valentina și Anisia, actuala iubită, însoțită de mesajul "Știm tot!".

Enervat la culme, Cosmin ar fi lovit-o pe tânără până a leșinat. A crezut că e moartă și, pentru a ascunde fapta, a dat foc locuinței. Nu înainte de a-și suna un prieten, căruia i-a cerut să-I aducă un bidon cu benzină, scrie cancan.ro

Fata trăia când a fost stropită cu benzină


Valentina trăia atunci când a fost stropită cu benzină și incendiată. Și nici singură în apartament. Alte persoane, invitate la petrecere, s-au ascuns, speriate de atacul lui Cosmin, în baie. Din cauza incendiului, au rămas blocați. Criminalul s-a întors și i-a ajutat să fugă, înainte ca apartamentul să fie cuprins de flăcări, scrie a1.ro.


În urma autopsiei, legiștii au stabilit că decesul Valentinei a fost cauzat de un stop cardio-respirator provocat de intoxicația cu monoxid de carbon. Concluzia medicilor este că victima încă respira atunci când criminalul a dat foc locuinței.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3144 secunde