Tânără în comă, după ce șoferul mașinii în care se afla a făcut accident

809
Tânără în comă, după ce șoferul mașinii în care se afla a făcut accident - img4e1541237263634-1541241723.jpg

Articole recomandate

Accident grav la Botoșani, pe Podul Iloaiei, după ce șoferul BMW-ului în care se aflau patru studenți a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu Volkswagen. O fată de 22 de ani, care se afla pe bancheta din spate a BMW-ului, este în comă la spital.


Autoturismul în care se aflau era condus de un tânăr de 24 de ani. În dreapta lui se afla un alt băiat de 20 de ani, iar în spate, două tinere de aproximativ 20 de ani. Cele două din spate nu purtau centura de siguranță. Tânărul care conducea BMW-ul a declarat în fața polițiștilor că șoferul unui autoturism care se afla în fața lui a frânat brusc, puternic, iar el a tras de volan pentru a evita un posibil impact, potrivit Observator.tv.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident în urma căruia au rezultat patru victime. Din primele cercetări, se pare că șoferul unui autoturism BMW a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism Volkswagen, condus de către un bărbat în vârstă de 67 de ani, din Vaslui. Cei doi șoferi au fost testați cu alcooltestul, iar rezultatul a fost negativ. În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă', au precizat reprezentanții Poliției Iași.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5929 secunde