Tânăra bătută și aruncată peste gardul spitalului de iubitul gelos a murit

7620
Tânăra bătută și aruncată peste gardul spitalului de iubitul gelos a murit - tanarabatutadeiubit3257070027919-1525769761.jpg

Articole recomandate

Tânăra de 19 ani din Focșani, bătută cu bestialitate de iubitul, ei a murit. După ce a fost lovită, aceasta a fost aruncată peste gardul spitalului. Ea a stat în comă o lună de zile și s-a stins din viață la Spitalul de Neurochirurgie din Galați.

Alina Cosma, tânăra de 19 ani bătută cu bestialitate de iubit, a murit pe patul de spital.

Tânăra împlinise în luna aprilie 19 ani. A ajuns la spital în stare gravă după ce a fost bătută crunt de iubit, un tânăr în vârstă de 31 de ani. Acesta a lovit-o pe fată până când a lăsat-o inconștientă, apoi a luat-o și a aruncat-o peste gardul unui spital. Un paznic a fost cel care a găsit-o pe tânără și a dus-o la camera de gardă. Fata a ajuns pe mâna medicilor în comă profundă, cu leziuni cerebrale grave.

Când și au dat seama că fata este bătută, medicii au sunat la Poliția din Vidra și i-au alertat pe oamenii legii, care au reușit să îl găsească pe cel care a dus-o pe tânără la spital. Bărbatul are 30 de ani și este din Vidra.

Iubitul gelos riscă acum ani grei de închisoare, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3394 secunde