Tânăra accidentată de ambasadorul rus, pe trecerea de pietoni, rămâne internată la TERAPIE INTENSIVĂ!

243
1
Tânăra accidentată de ambasadorul rus, pe trecerea de pietoni, rămâne internată la TERAPIE INTENSIVĂ! - accident13171522871350286599-1352274788.jpg

Tânăra accidentată pe trecerea de pietoni de o mașină condusă de un diplomat rus rămâne internată la Secția de terapie intensivă a Spitalului Bagdasar-Arseni din București, starea ei fiind ușor ameliorată, a declarat dr. Florian Bica, citat de Mediafax.

Oficiaul spitalului a precizat că fata a fost operată la unul din umeri, iar starea sa post-operatorie este bună.


Tânăra, în vârstă de 19 ani, a fost lovită în 21 octombrie de o mașină a Ambasadei Federației Ruse, accidentul având loc pe o trecere de pietoni aflată la intersecția străzilor Camil Ressu și Ilioara. În urma accidentului, tânăra a suferit, între altele, un traumatism cranian sever, fiind internată la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală.


Ministrul de Externe, Titus Corlățean, a solicitat autorităților Federației Ruse retragerea imunității de jurisdicție a diplomatului implicat în accidentul din 21 octombrie, transmite aceeași sursă.

 

 

Citește mai mult...

Comentează știrea

FONDURI UE
7 noiembrie 2012
FONDURI UE

Acum este momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5363 secunde