Tânăr reținut după scandalul din Medeea

305
Tânăr reținut după scandalul din Medeea - tanar-1523462696.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 18 ani, ca urmare a cercetărilor făcute în urma scandalului din cartierul Medeea. 


Tânărul este cercetat în cazul săvârșirii unor infracțiuni de violare de domiciliu, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța, urmând să fie prezentat unității de Parchet competente cu propunere corespunzătoare. 


Totodată pe numele altor doi bărbați, cu vârste de 26 și 29 de ani, urmează a fi emise mandate de aducere. 


Luni, în cartierul constănțean Medeea, două familii de etnie romă au fost implicate într-un scandal în urma căruia o mașină a fost devastată, iar geamurile unei case au fost sparte. 


"La data de 9 aprilie, în cartierul Medeea, a avut loc un conflict spontan, între persoane care locuiesc în zonă. S-a produs o tulburare a ordinii și liniștii publice, pentru care s-a intervenit în mod eficient. Au fost reținute și conduse la sediul Poliției nouă persoane și, în prezent, se desfășoară audieri și cercetări în cauză. Nu vom tolera astfel de comportamente în zona respectivă și se va interveni ori de câte ori e nevoie", a declarat comisarul George Munteanu, adjunctul Poliției Municipiului Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5636 secunde