Tânăr răpit în urmă cu 27 de ani, găsit cu un program de recunoaștere facială

398
Tânăr răpit în urmă cu 27 de ani, găsit cu un program de recunoaștere facială - recunoasterefacialadupa27deani11-1494532472.jpg

Articole recomandate

În China, sunt răpiți anual câteva zeci de mii de copii și fie sunt vânduți către părinți adoptivi, fie sunt transformați în sclavi, scrie playtech.ro, potrivit Digi 24.


Un site intitulat "Baobeihuijia" ("Copile vino acasă", în traducere) a reușit deja să reunească mai mulți părinți cu copii lor, cu ajutorul unui program de recunoaștere facială.


Un caz recent, considerat un record, a uimit utilizatorii site-ului și a dat speranțe multor oameni. O persoană dispărută în urmă cu 27 de ani și-a găsit familia cu ajutorul aplicației. Bărbatul a postat pe platforma online o imagine cu el, asta după ce și părinții săi postaseră câteva poze de când acesta era mic.


Deși încă mai necesită îmbunătățiri, după doar câteva luni, sistemul de recunoaștere facială a făcut o serie de conexiuni între fotografiile postate, astfel încât a reușit să pună în legătură părinții cu tânărul dispărut acum aproape 30 de ani.


Un test ADN ulterior a confirmat că aceia chiar sunt părinții săi și programul de recunoaștere facială nu s-a înșelat.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Decembrie 2016
Stire din Tehnologie : Facebook a introdus o nouă funcție
Duminică, 05 Aprilie 2015
Stire din Actual : ROMÂN RĂPIT DE TERORIȘTI!
Pagina a fost generata in 1.6774 secunde