X
X
Mai multe ştiri online:

Tânăr prins cu droguri, în Vama Veche

Ştire online publicată Vineri, 07 August 2020. Autor: Florentina BOZÎNTAN
Ieri seară, ora 22:00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile care se afla în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în stațiunea Vama Veche, pe strada Plajei, a observat un tânăr care-și rula o țigaretă confecționată artificial. La vederea jandarmilor, tânărul cu vârsta  de 27 ani,  a început să se agite, a făcut la stânga-mprejur și a fugit.  A fost somat, s-a oprit și a aruncat pe jos țigareta. A fost întrebat dacă mai are ceva asupra lui.  A declarat că nu au mai are nimic și i s-a făcut controlul corporal sumar și al bunurilor pe care le deținea. 


Asupra lui și pe jos, jandarmii au găsit un plic autosigilant transparent care conținea muguri vegetali de culoare verde, un dispozitiv de mărunțit substanța vegetală și trei țigarete confecționate artificial țigarete confecționate artificial.  
Celui în cauză i-au fost întocmite actele de sesizare pentru deținere  de substanțe înterzise, acestea urmează a fi înaintate la BCCO Constanța în vederea continuării cercetărilor.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.4193 secunde