Tânăr născut în Castelu își caută familia biologică

198
Tânăr născut în Castelu își caută familia biologică - 13aprcautparintiisursatheneverfo-1586766284.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, născut în comuna Castelu, județul Constanța, adoptat peste hotare, își caută familia biologică. Acesta a lansat un apel prin intermediul comunității "The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României". 
"Numele meu la naștere a fost RACOLȚEA NICUȘOR, am fost adoptat la scurt timp după împlinirea vârstei de un an. Doresc foarte mult să-mi găsesc mama, tata și frații biologici. Întotdeauna am dorit să-mi cunosc familia biologică dar având foarte puține informații și diferite răspunsuri de fiecare dată despre trecutul meu, încă nu am reușit. M-am născut pe 24 noiembrie 1991 iar nașterea mea a fost înregistrată trei ani mai târziu, în localitatea Castelul, județul CONSTANȚA unde am fost și adoptat. Știu că pe tatăl meu îl cheamă RACOLȚEA NELU, dar de numele mamei nu sunt foarte sigur. Ambii părinți ar fi de origine din județul ARGEȘ și împreună ar mai fi avut doi copii. Vă rog foarte mult să DISTRIBUIȚI anunțul meu cu prietenii dvs, de asemenea în județul ARGEȘ și în cât mai multe grupuri din țară și străinătate. Sunt sigur că așa îmi voi găsi și eu rudele. Mulțumesc foarte mult!", este mesajul transmis de tânăr. 


Cei care îl pot ajuta cu informații pot accesa pagina de Facebook a comunității "The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8519 secunde