Tânăr de 26 de ani, mort, într-un accident produs de o șoferiță de 70 de ani

221
Tânăr de 26 de ani, mort,  într-un accident produs de o șoferiță de 70 de ani - tragedielaconstanta-1592747057.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr de 26 de ani, angajat al unei firme de livrări mâncare, din Constanța, a murit zilele trecute, la spital, după ce a fost rănit grav într-un accident produs de o șoferiță de 70 de ani.

Femeia conducea un autoturism pe strada Zmeurei, dinspre strada Tulcei către strada Soveja. La intersecție, șoferița nu a respectat semnificația indicatorului "Oprire", a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de bărbatul de 26 de ani, de pe strada Soveja, pe banda a doua, dinspre bulevardul Tomis către strada Ștefăniță Vodă. În urma coliziunii, autoturismul s-a răsturnat pe carosabil, fiind proiectat pe sensul opus de mers, unde a lovit un alt autoturism, condus de o tânără de 20 de ani, din sens opus.

În timp ce cele două șoferițe nu au suferit răni, tânărul a fost găsit de medici în stare gravă, cu un traumatism cranian sever. La camera de resuscitare, acesta a intrat în stop cardio-respirator, a fost, pe moment, resuscitat, însă, ulterior, nu a mai putut fi salvat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8097 secunde