Tânăr arestat după ce a furat o Dacie Logan. A fost ajutat de un minor

253
Tânăr arestat  după ce a furat  o Dacie Logan.  A fost ajutat  de un minor - tanar-1513355441.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din Valu lui Traian efectuează cercetări în cazul comiterii unei infracțiuni de furt al unui autoturism. Astfel, oamenii legii au identificat un tânăr de 21 de ani și un minor, în vârstă de 16 ani, ambii din localitatea Valu lui Traian.

Astfel, în noaptea de 11 spre 12 decembrie, Cristian Zaharia Daniel și Adil Zabar au sustras un autoturism Dacia Logan, de pe raza localității Valu lui Traian, care aparține unui bărbat. Autoturismul, evaluat la 4.500 de lei, a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe tânărul de 19 ani pe bază de ordonanță, iar la data de 14 decembrie l-au prezentat Judecătoriei Constanța, care a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind escortat și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din Constanța.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scop de folosință și conducere a unui autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6268 secunde