TÂLHĂRII ÎN SERIE, la Constanța. Trei grupuri de hoți, destructurate de polițiști

1180
TÂLHĂRII ÎN SERIE, la Constanța. Trei grupuri de hoți, destructurate de polițiști - talharie-1540534578.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni cercetează, în prezent, o nouă faptă de tâlhărie care a avut loc în cursul zilei de ieri, în municipiul Constanța.
Aceștia spun că victim este o femeie în vârstă, iar autorul nu a fost deocamdată identificat și nici prins. "Există deja un cerc de supecți, iar polițiștii desfășoară activități specficie de depistare a autorului și tragererea lui la răspundere penală. În ultima perioadă, adică luna octombrie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au destructurat trei grupuri de indivizi care au comis fapte cu violență, tâlhărie calificată și tâlhărie, asupra unor persoane prin smulgerea de bunuri, cum ar fi telefoane, poșete, lănțișoare de la gât", precizează reprezentanții Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.
Potrivit acestora, în total, în luna octombrie, au fost identificate 11 persoane cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, care deja sunt arestate preventiv pentru 30 de zile și se află în arestul IPJ Constanța.


"Pe primele luni ale lui 2018, la nivelul Poliției municipiului Constanța avem o scădere de 28%  a faptelor de tâlhărie față de perioada similară a anului trecut", au mai adăugat polițiștii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9192 secunde