TÂLHAR REȚINUT. Intra peste oameni în casă și îi jefuia!

392
TÂLHAR REȚINUT. Intra peste oameni în casă și îi jefuia! - masinapolitierutiera7-1623842262.jpg

Articole de la același autor

Urmare a cercetărilor în două dosare penale care vizează sâvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat un bărbat, de 53 de ani, din municipiul Medgidia, bănuit de comiterea faptelor. Astfel, la data de 18 decembrie 2020, în jurul orei 23.00, acesta ar fi pătruns în locuința unei femei, din municipiul Constanța, iar prin amenințarea cu acte de violență, bărbatul ar fi deposedat-o pe aceasta de bani și un telefon mobil.

Totodată, polițiștii au reținut în sarcina bărbatului o altă faptă de tâlhărie calificată, prin aceea că, la data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 23.00, acesta ar fi pătruns în locuința unui bărbat, pe care l-ar fi deposedat de o colivie cu trei păsări, prin amenințarea cu acte de violență.

În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța, urmând ca să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile s-au desfășurat cu suportul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română și a polițiștilor de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Medgidia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5394 secunde