Tâlhar prins în apropiere de piața Tomis 3

253
Tâlhar prins în apropiere de piața Tomis 3 - piatatomis324-1360572564.jpg
Un tâlhar care a atacat o constănțeancă, pe strada Soveja, a fost prins la puțin timp după comiterea faptei. Aseară, în jurul orei 18,30, o femeie de 44 de ani a sunat la Serviciul unic de urgență 112 și a reclamat că în timp ce mergea pe strada Soveja, un individ a atacat-o și i-a smuls poșeta, după care a fugit înspre Bulevardul Tomis. 

Imediat, o patrulă formată dintr-un polițist de la Secția 2 și un jandarm de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța, care se afla în zona Piața Tomis 3 a pornit în căutarea suspectului și l-au prins pe suspect, un tânăr de 22 de ani, care avea asupra lui poșeta furată.

Prejudiciul în valoare de 1000 de lei, a fost recuperat în totalitate.

În cauză, cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului Investigații Criminale, iar în baza probatoriului administrat până la acest moment, suspectul Gabriel Alexandru M., a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat procurorilor Parchetului Judecătoriei Constanța, în vederea sesizării instanței de judecată cu luarea măsurii arestării preventive, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7017 secunde