Sute de kilograme de pește, fără documente legale, confiscate de Poliția de Frontieră

319
Sute de kilograme de pește, fără documente legale, confiscate de Poliția de Frontieră - 2novpeste1-1604320058.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră tulceni au depistat, în zona de competență, mai mulți cetățeni români care transportau peste 220 de kilograme pește, fără să dețină documentele legale.

Vineri, 30 octombrie, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control pe raza localității Tulcea, o autoutilitară înmatriculată în România, în care se aflau șapte cetățeni români, cu vârste cuprinse între 27 și 51 de ani, domiciliați pe raza județului Suceava.

În urma controlului efectuat asupra vehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 161 kilograme de pește, diferite specii, pentru care persoanele în cauză nu dețineau documente legale.

Duminică, 1 noiembrie, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Isaccea, acționând în baza unei informații, au oprit pe raza localității Luncavița, un autovehicul în care se aflau două persoane. S-a stabilit că persoanele sunt cetățeni români, S.I. în vârsta de 53 ani, domiciliat pe raza județului Brașov şi M.V. în vârstă de 77 de ani, domiciliat pe raza județului Prahova.

În urma verificării autovehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit mai mulți saci din plastic în care se afla cantitatea de 61 de kilograme peşte, specia șalău, în stare congelată, iar persoanele în cauză nu au putut prezenta documente valabile pentru acesta.

Aceştia au declarat că l-au achiziționat de la o persoană necunoscută și era destinat consumului propriu.

În ambele cazuri, cantitățile de pește au fost predate unor societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar în cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea și transportul fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7173 secunde