Sute de amenzi date de jandarmii din Constanța, într-o săptămână

529
Sute de amenzi date de jandarmii din Constanța, într-o săptămână - 26octjandarmimisiune-1603701069.jpg

Articole de la același autor

Peste 150 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au fost zilnic la datorie în perioada 19 - 25 octombrie, acționând  în cooperare cu polițiștii constănțeni,  pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională, dar și pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorități în actualul context epidemiologic. 


Pe timpul misiunilor executate în cursul săptămânii trecute, au fost aplicate 237 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 10000 lei pentru următoarele fapte: nerespectarea măsurilor dispuse de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov-2, desfășurarea de activități comerciale fără îndeplinirea condițiilor legale, adresarea de injurii și amenințări cu acte de violență, tulburarea liniștii publice, consum de alcool în locuri publice, apelarea în mod repetat la mila publicului de către o persoană aptă de muncă.
În aceeași perioadă jandarmii constănțeni au constat și o faptă de natură penală pe linia deținerii de materiale pirotehnice cu ocazia unui meci de fotbal.


Totodată, în cursul săptămânii trecute jandarmii au acționat pentru desfășurarea în condiții de siguranță a meciurilor de fotbal C.S. Axiopolis Cernavodă - F.C. Farul Constanța, C.S. Gloria Albești - A.C.S. Recolta Gheorghe Doja și F.C. Viitorul - F.C.Argeş, competiţiei sportive Cupa Mării Negre la Ciclism, ceremonialului organizat cu ocazia Zilei Armatei Române, fiind prezenţi şi în zona localităţii Fântânele, unde s-a instituit măsura de carantină zonală.


Săptămâna trecută au mai fost executate 53 misiuni pentru punerea în aplicare a unor mandate de aducere emise de către instanţe sau parchete, 20 misiuni alături de lucrătorii Serviciului Regional Poliție Transporturi Constanța și 5 misiuni în sprijinul executorilor judecătorești.


Jandarmii au fost angrenaţi zilnic şi în misiuni de pază şi protecţie instituţională la obiectivele din competenţă, fiind prezenţi şi la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa şi Biroul Electoral Judeţean Constanţa.


Reamintim tuturor cetăţenilor  faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când situaţia o impune.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.423 secunde