Susținători ai Statului Islamic, care făceau propagandă și recrutare în România, prinși de SRI

261
1
Susținători ai Statului Islamic, care făceau propagandă și recrutare în România, prinși de SRI - statislamicgb187525fb-1428132218.jpg

Articole recomandate

SRI anunță că, săptămâna aceasta, șapte cetățeni străini, dintre care șase afiliați ideologiilor radicale promovate de Statul Islamic și Al-Qaeda, au fost declarați indezirabili, după ce au desfășurat activități cu impact asupra intereselor naționale.


Aceștia vor fi îndepărtați de pe teritoriul României, pentru că aveau legături cu organizațiile teroriste.



Cei șapte cetățeni străini erau filați din 2013, după cum a anunțat Serviciul Român de Informații, iar Curtea de Apel București i-a declarat indezirabili, în 31 martie, pentru perioade cuprinse între 3 și 10 ani. Cetățenii respectivi se aflau în țara noastră ca reprezentanți ai unor societăți comerciale cu capital străin, scrie evz.ro.


Aceștia au desfășurat activități de propagandă islamică extremistă (de orientare jihadistă), radicalizare, recrutare ideologică, recrutare pentru pregătire religioasă și militară în zone de conflict afectate de fenomenul terorist, completează evz.ro.


Comentează știrea

Adriana
5 aprilie 2015
Nou!

Dacă ai cunoaște adevărul, tu ai înțelege imediat că te-ai născut cu capacitatea de a obține toate lucrurile la care ai visat vreodată. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5465 secunde