Surpriza Jandarmeriei la Neversea 2019: "Mirosim de la distanță un mix bun"

751
Surpriza Jandarmeriei la Neversea 2019:

Articole recomandate

Jandarmeria Română i-a avertizat într-un mod inedit pe cei care merg la Neversea să nu se gândească să consume substanțe interzise pe durata festivalului. 


Silva, un câine în vârstă de șapte ani, specializat în detectarea drogurilor, le-a transmis tuturor un mesaj pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române: "De mâine ne vedem pe plaja Neversea. Eu m-am pregătit. Vin cu gașca, încă șase prieteni. Ne-am antrenat împreună și reușim să mirosim de la distanță un mix bun. La noi vibe-ul ajunge în mod diferit și vă garantăm că nu avem de gând să ratăm nimic din ce ne pune pe tavă festivalul. Sunt Silva, am șapte ani și, deși mă apropii de vârsta de pensionare, nu am ratat niciun festival Neversea, iar anul acesta rămân și la after hours. Ne vedem la Neversea", scrie libertatea.ro




În fiecare zi a festivalului, între 4-7 iulie, aproximativ 250 de luptători ai Grupărilor de Jandarmi Mobile Constanța și Bacău, 100 de polițiști din cadrul I.P.J. Constanța (Poliție Rutieră, Ordine Publică și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale), sprijiniți de Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța, Garda de Coastă, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța, IGI Constanța și Poliția Locală vor asigura măsurile de securitate pentru toți participanții la acest eveniment.


Ediția din 2019 a Neversea, cel mai important eveniment muzical de la malul mării, va începe joi, 4 iulie, în Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4492 secunde