Supraviețuitorii masacrului de la aeroportul Otopeni, distinși cu Emblema de Onoare

244
Supraviețuitorii masacrului de la aeroportul Otopeni, distinși cu Emblema de Onoare - ddd-1579607671.jpg
Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a acordat Emblema de Onoare a MAI supraviețuitorilor masacrului de la aeroportul Otopeni, din data de 23 decembrie 1989, relatează Agerpres. Potrivit unui comunicat al MAI, Marcel Vela a participat marți la o întâlnire cu 15 dintre supraviețuitori.

"Aceste distincții sunt un simbol modest, un semn al prețuirii și aprecierii pe care o avem pentru dumneavoastră și pentru cei care și-au jertfit viața în acele teribile momente. Un gest prea mic pentru ce ați făcut dumneavoastră și camarazii dumneavoastră acum 30 de ani și pentru suferințele familiilor celor care au fost uciși în acel masacru", le-a transmis ministrul Afacerilor Interne participanților la întâlnire.

Totodată, având în vedere că șase dintre supraviețuitori sunt cadre active ale Ministerului Afacerilor Interne, ministrul Ion Marcel Vela a decis să îi recompenseze pe aceștia prin "acordarea unui spor la salariu pentru o perioadă de șase luni". În cadrul aceleiași ceremonii a primit Placheta de Onoare a MAI colonelul în rezervă Ion Stamen, care era comandantul unității militare din Câmpina în decembrie 1989.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2847 secunde