Suntem sau nu vizați de teroriști? Ce spune șeful SIE

186
1
Suntem sau nu vizați de teroriști? Ce spune șeful SIE - mru-1448364769.jpg

Articole recomandate

Șeful Serviciului de Informații Externe, Mihai Răzvan Ungureanu, prezent la Parlament, pentru a discuta despre situația din Siria și criza migranților, a precizat că: România nu e pe harta posibilelor atentate. Autoritățile monitorizează însă cu atenție sporită tot ce se întâmplă în zonă.


Declarațiile au venit de la președintele Comisiei de control SIE din Parlament, după ce șeful Serviciului de informații externe, Mihai Răzvan Ungureanu, a făcut o scurtă informare pe tema atentatelor și a migrației în comisia de control a activității acestei instituții.



Comentează știrea

ismailviabrussel
25 noiembrie 2015
sa nu garantam si sa promitem !

Nu uitati ca la venirea emigrantilor islamisti .subiect azi emigranti maine teroristi. Eu nu garantez ori unde ma aflu ca securitatea garanteaza ca cetateni vor fi protejati ! Sunt ani de zile combaterea terorismului si nu va anceta pana cand jihadisti si iss si islamizarea secta nu va fi rasa de pe pamant asa ca antrozi ne vom astepta cu regret !!! Este prea tarziu sa trimitem emigranti islamisti an tarile vecine cu trai mai bun ex.arabia quatar tunisia.trebuia gandit si inteligent anaintea emigrantilor tinta terorista a europei este comisia europeana. Nr.producerea valului emigrari este germania .nr.3 turbarea si distrugerea universului este america totul tine de petrol .opinie si dreptul la replica .

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : George Maior propune fuziunea SRI-SIE
Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Guvernul, cu temele nefăcute în CSAT
Pagina a fost generata in 0.608 secunde