Stres, oboseală și frică de infectare, pe bulk-carrier! Navigatori amenințați cu concedierea!

3831
Stres, oboseală și frică de infectare, pe bulk-carrier! Navigatori amenințați cu concedierea! - marinari-1585813168.jpg

Articole de la același autor

Membrii echipajului unui bulk-carrier sub pavilion Insulele Marshall au făcut o sesizare vizavi de problemele de siguranță legate de operațiunile de descărcare a navei, la Chittagong (Bangladesh), informează worldmaritimenews.com.

Conform unei scrisori adresată Tomini Transports LLC și Western Bulk Carriers, membrii echipajului MV Tomini Destiny au solicitat să li se asigure echipament de protecție adecvat și echipamentele necesare pentru verificarea persoanelor care vin din exterior la bordul navei în timpul operațiunilor de descărcare.

Scrisoarea a fost, de asemenea, trimisă unei organizații caritabile din Marea Britanie, Human Rights at Sea (HRAS).

Navigatorii acuză lipsa totală a echipamentelor necesare pentru depistarea coronavirusului, fapt care ar putea duce la infectarea echipajului.

Cu toate acestea, se pare că temerile navigatorilor nu au avut ecouri din partea conducerii. Mai exact, echipajul susține că a primit amenințări de la proprietarul navei că vor avea loc concedieri în cazul în care nu va fi permis accesul la bord al persoanelor care descarcă nava.

"Noi, membrii echipajului Tomini Destiny, suntem sub o presiune enormă, oboseală și stres", a menționat comandantul în scrisoare.

XXX

Navigatorii sunt în prima linie, pentru a menține comerțul în timpul pandemiei. Ei se confruntă cu numeroase provocări în desfășurarea activității, se mărește numărul lunilor petrecute pe nave, pe fondul interdicțiilor privind schimburile echipajelor și restricționarea călătoriilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3179 secunde