Stop transferului ilegal de gunoaie! Container cu deșeuri, trimis înapoi în Anglia

172
Stop transferului ilegal de gunoaie! Container cu deșeuri, trimis înapoi în Anglia - deseuricontainersursagardademedi-1595166540.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră de la Garda de Coastă, specialiștii Biroului Vamal Constanța Sud Agigea, cât și o echipă de comisari ai Gărzii de Mediu Constanța au verificat, la sfârșitul săptămânii trecute, un container sosit din Marea Britanie.

Potrivit documentelor, în container ar fi trebuit să fie deșeuri din plastic, ce urmau să ajungă la o societate cu profil de valorificate din Afumați - Ilfov. În momentul verificării, s-a constatat că în interior erau deșeuri din plastic amestecate cu deșeuri din carton și aluminiu, motiv pentru care s-a dispus interzicerea intrării pe teritoriul României a întregului conținut și returnarea acestuia către țara de expediție.

"Acțiunile de control vor continua în vederea combaterii fenomenului de transfer ilegal de deșeuri", au subliniat reprezentanții Gărzii de Mediu Constanța.

De asemenea, comisarii Gărzii de Mediu au aplicat, în sfârșitul de săptămână care a trecut, amenzi în valoare de 70.000 de lei și două avertismente agenților economici din zona Costinești. Sancțiunile au fost aplicate pentru că nu au implementat măsuri privind colectarea selectivă a deșeurilor de pe plajă și de la beach-baruri. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.177 secunde