SRI face angajări! Se caută cunoscători de limbi străine

Miercuri, 16 Septembrie 2020
222
Reprezentanții Serviciului Român de Informații anunță că în perioada următoare vor face angajări. Pot depune solicitări atât persoane cu studii medii, cât și cele cu studii superioare. Condiția principală este să fie cunoscători ai următoarelor limbi străine: albaneză, arabă, armeană, azeră, chineză, coreeană, dari, ebraică, georgiană, hindi, kurdă, pashtu, persană, punjabi, rromani, rusă, sârbă, tătară, ucraineană, urdu.

„În operațiunile de securitate națională, cunoașterea unor limbi străine cu circulație redusă în România poate fi un factor decisiv. O persoană cu o astfel de aptitudine îi poate ajuta pe ofițerii de informații să înțeleagă subtilități culturale, să descifreze înscrisuri, să surprindă semnificații care pot scăpa unui cunoscător mediu”, au mai arătat reprezentanții SRI.

Pentru a ocupa un astfel de post, candidații trebuie să îndeplinească în mod cumulativ condițiile de încadrare în SRI și să promoveze etapele succesive de verificare și selecție. Persoanele interesate pot aplica prin transmiterea unui CV la adresa de e-mail hr@sri.ro, precizând în subiectul mesajului sintagma „Lingvist – Nume Prenume”. De asemenea, candidații trebuie să specifice localitatea unde doresc să fie contactați de un specialist de resurse umane.
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3564 secunde