Spectacole și depuneri de coroane la Cumpăna

196
Spectacole și depuneri de coroane la Cumpăna - cumpana-1575067262.jpg

Articole de la același autor

Ziua Națională a României este sărbătorită și la Cumpăna. În cadrul evenimentului ce se va desfășura duminică, 1 decembrie va avea loc, la ora 10.30 o depunere de coroane de flori la monumentul "Memorialul Eroilor". Aceasta va fi urmată, un sfert de oră mai târziu de alte depuneri de coroane de flori la Monumentul Eroilor din Primul Rǎzboi Mondial, iar la ora 11.00 de depuneri de coroane de flori la Monumentul Eroilor din cel de-al Doilea Război Mondial, situat în fața Casei de Cultură din Cumpăna. 


Cu această ocazie, participanții vor intona Imnul de Stat al României, vor lua parte la slujba religioasă susținută de preoții parohi din localitate și vor putea asculta discursul primarului comunei, ec. Mariana Gâju, precum și ale invitaților prezenți. De asemenea, va avea loc o defilare în cinstea Zilei Naționale a României, efectuată de militari ai UM 01737 Topraisar, premierea unui veteran de război și toată lumea va face Hora Unirii. 


Activitățile se vor încheia cu un spectacol tematic susținut de elevii de la Liceul Tehnologic "Nicolae Dumitrescu" și cei de la grădinițele "Sfânta Maria" și "Florile", precum și membrii Ansamblului Folcloric "Mugurașii Cumpenei" și "Boboceii Cumpenei".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2019
Stire din Cultură-Educație : România de la Alba Iulia
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2019
Stire din Cultură-Educație : Noi suntem români, înainte de toate!
Pagina a fost generata in 1.9132 secunde