Percheziții la Constanța

Spălare de bani prin firme fantomă. Fratele șefului OPC Constanța, reținut

478
1
Spălare de bani prin firme fantomă. Fratele șefului OPC Constanța, reținut - perchezitiispalaredebani-1429114281.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din Constanța au descins, ieri, la locuințele a trei persoane sus-pectate de evaziune fiscală și spălare de bani, dar și la firmele controlate de aceștia. Perchezițiile au fost efectuate în municipiul Constanța, în stațiunea Mamaia, dar și în localitatea Mihail Kogălniceanu.

Cele trei persoane - Daniel Perifan, Nicolae Geambazu și Costel Began sunt bănuiți de anchetatori că ar fi derulat mai multe achiziții de utilaje. Cei trei ar fi cumpărat utilajele accesând fonduri europene și s-ar fi folosit de firme fantomă, prin sistemul "suveică". Polițiștii spun că se realiza un circuit de tip carusel pentru a nu plăti TVA și impozite. Totodată, oamenii legii spun că cei trei retrăgeau banii "investiți" printr-o firmă fantomă, pentru rambursări fictive.

Prejudiciul în acest dosar depășește cinci milioane euro. La sfârșitul descinderilor, polițiștii i-au reținut pe cei trei bărbați pentru 24 de ore. 

Comentează știrea

Dan
16 aprilie 2015
Verificati

Verificati toate firmele si firmele rudelor tuturor sefilor de institutii de stat si firme private si o sa aveti mari surprize.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5261 secunde