Soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, cercetat pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate

Sâmbătă, 27 Februarie 2021, 18:45
321
Soţul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, pianistul Codrin Nicoară, în vârstă de 41 de ani, este suspect în ancheta desfăşurată de procurori după moartea artistei, în decembrie 2020.


Noi informaţii ies la iveală în ancheta morţii mezzosopranei Maria Macsim Nicoară de la Opera din Iaşi. În vârstă de 52 de ani, artista s-a stins din viaţă în luna decembrie a anului trecut, după şapte luni în care a stat în comă.


Anchetatorii din Iaşi îl consideră acum pe soţul artistei drept suspect în dosar. Codrin Nicoară este cercetat pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.


Concret, anchetatorii cred că soţul Mariei Macsim Nicoară a lăsat-o pe femeie să zacă într-o baltă de sânge, fără să intervină, după ce aceasta ar fi căzut pe scări.


Astfel, bărbatul şi-ar fi descoperit soţia căzută pe scări şi nu a făcut nimic pentru a o ajuta. Abia după aproximativ opt ore, bărbatul şi-a chemat mama în ajutor.


Totul s-a întâmplat în luna mai 2019, iar timp de şapte luni, mezzosoprana de la Opera din Iaşi a fost într-o comă profundă, medicii fiind încă de la început rezervaţi cu privire la şansele ei de recuperare.


În decembrie 2020, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară s-a stins din viaţă.


Pagina a fost generata in 0.3065 secunde