ȘOSEA BLOCATĂ. Camion cu cherestea, RĂSTURNAT pe carosabil!

359

Articole de la același autor



Un accident rutier a avut loc, în noaptea de joi spre vineri, 11 spre 12 februarie, în jurul orei 02.00 pe DN21A, în zona orașului Țăndărei. Autocamionul, încărcat cu aproximativ 22 de tone de cherestea stivuită în pachete s-a răsturnat în afara părții carosabile, o parte din încărcătură ajungând în șanț.
Șoferul, un bărbat de 44 de ani, a suferit o ușoară leziune la nivelul capului și a fost transportat la spital de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița, de unde a revenit la locul accidentului după ce i-a fost îngrijită rana. Pompierii Gărzii de intervenție Țăndărei au intervenit la locul accidentului, unde au decuplat bornele de la bateria autotrenului. Mai mult, întrucât acesta prezenta scurgeri de combustibil lichid inflamabil (motorină), au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor în zonă până în zorii zilei. 
Partea din spate a autocamionului a rămas pe carosabil, motiv pentru care un sens de mers a fost blocat încă din momentul producerii evenimentului.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7182 secunde