X
X

Sorin Strutinsky, condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare

Ştire online publicată Marţi, 07 Iulie 2020. Autor: Florentina BOZÎNTAN
Magistrații Curții de Apel Constanța au dat sentința definitivă în dosarul în care Sorin Strutinsky este acuzat de trafic de influență, fals în înscrisuri, instigare la spălare de bani și altele.

El a fost condamat definitiv la 10,8 ani de închisoare cu executare. Sentința de luni, 6 iulie, a magistraților Curții de Apel Constanța a majorat sentința Tribunalului Constanța dată în prima instanță - 7,4 ani de închisoare. Judecătorii au decis să respingă apelul declarat de Strutinsky și au majorat cuantumul pedepselor pentru fiecare faptă de care era acuzat omul de afaceri, cunoscut apropiat al lui Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17130 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2843 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2480 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.609 secunde