Sondaj în rândul polițiștilor: lipsa personalului și asigurarea dotărilor, principalele probleme reclamate

254
Sondaj în rândul polițiștilor: lipsa personalului și asigurarea dotărilor, principalele probleme reclamate - sondajsindicat-1624558166.jpg

Articole de la același autor

În prima parte a lunii iunie, Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual a realizat un sondaj în rândul membrilor, cu privire la principalele probleme cu care se confruntă. Sondajul a cuprins 20 de întrebări, privind salarizarea, asigurarea dotărilor, a materialelor de protecție, privind deficiențele din sistem etc. În total, au fost înregistrate peste 12.800 de răspunsuri la sondaj, din care a rezultat o nemulțumire generalizată în rândul polițiștilor privind condițiile de muncă.

„Aproximativ 70% dintre respondenți apreciază că deficitul de personal și dotarea logistică, în special cu echipamente de intervenție și protecție, sunt principalele probleme care afectează activitatea polițienească derulată în slujba cetățenilor statului. 80% dintre respondenți consideră că Guvernul trebuie să rezolve urgent problema deficitului de personal și să ofere o salarizare corespunzătoare. 76% dintre respondenți au efectuat ore suplimentare în perioada pandemiei, recuperate în procent de peste 90%, iar 72,4% au efectuat activități suplimentare față de cele prevăzute în fișa postului, fără a fi remunerați”, se arată în concluziile sondajului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9105 secunde