Soldații americani de la Mihail Kogălniceanu participă la "Marșul Cavaleriei"

116
Soldații americani de la Mihail Kogălniceanu participă la

Articole de la același autor

Aproximativ 400 de militari americani din Batalionul 2 al Regimentului 2 Cavalerie al Armatei SUA, cu peste 80 de mijloace tehnice, vor participa, în zilele de 13 și 14 mai, la "Marșul Cavaleriei", de la Mihail Kogalniceanu la Cincu (Brașov). 
"Marșul Cavaleriei demonstrează legăturile temeinice dintre Statele Unite ale Americii și România, puterea Alianței Nord-Atlantice și importanța interoperabilității militare", au precizat reprezentanții Regimentului 2 Cavalerie. 


În trecerea prin Ploiești, Sinaia și Brașov, soldații americani, alături de partenerii din Forțele Terestre ale Armatei României vor participa la activități publice menite să răspundă îndemnului "onorăm trecutul, asigurând viitorul". Vehiculele militare care participă la "Marșul Cavaleriei" vor fi împărțite în mai multe grupuri pentru a reduce pe cât posibil blocajele în trafic. 


Ele se vor deplasa de la Mihail Kogalniceanu prin Hârșova, Slobozia, Ploiești, Sinaia și Brașov pentru a ajunge la Cincu. Pe itinerariul de deplasare vor exista temporar unele restricții de trafic. Miercuri, între orele 15.30 și 19.00, Mall-ul Shopping City din Ploiești va găzdui o ceremonie de bun venit. Publicul este invitat să participe și să interacționeze cu militarii care participă la marș. Joi, de la ora 10.00 la 11.30, militarii americani și români vor omagia, la placa comemorativă de la intrarea în orașul Sinaia, memoria piloților americani căzuți în cel de-Al Doilea Război Mondial. De asemenea, ei vor depune coroane de flori la monumentul Eroilor din Piațeta Vulturii Libertății. 


Tot joi, în intervalul orar 15.00 la 18.00, la Brașov,  publicul este invitat să asiste la ceremonia de bun venit organizată în Piața Bibliotecii Județene "George Barițiu". Participanții vor putea viziona vehiculele americane și românești și vor avea ocazia să afle detalii despre posibilitățile unei cariere în cadrul Armatei României. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3163 secunde