Șoferul care și-a lăsat victima pradă animalelor, sergent la Poliția Militară

1668
3
Șoferul care și-a lăsat victima pradă animalelor, sergent la Poliția Militară - cadavrudevoratsofer-1323378751.jpg

Șoferul care l-a lovit pe fermierul din Valea Dacilor și l-a lăsat să moară pe marginea drumului a fost găsit de polițiști. El a încercat
să ascundă implicarea în accident; în timp ce polițiștii vegheau victima lăsată în câmp și devorată de animale, el se grăbea
să-și repare mașina.

Polițiștii constănțeni l-au găsit, în aproximativ zece ore de la sesizare, pe șoferul care a lovit un om pe șoseaua care leagă Medgidia de Valea Dacilor, după care a fugit, lăsând victima să moară pe marginea drumului. Potrivit anchetatorilor, șoferul suspectat de comiterea accidentului se numește Ayhan Menasan, are 27 de ani, este din Medgidia și este sergent angajat pe bază de contract la o unitate militară din Medgidia.
Marți noaptea, tânărul se afla la volanul mașinii tatălui său, un Volkswagen Passat de culoare albă și circula dinspre Medgidia spre Constanța, iar în dreptul Km 31+600, l-a lovit mortal pe Varol Sarali, de 45 de ani, care mergea pe marginea carosabilului. Nu s-a oprit însă să-i dea primul ajutor victimei, ci și-a continuat drumul. Victima accidentului rutier a avut un sfârșit tragic: lovită mortal, a fost sfâșiată apoi, în zona capului, de câinii maidanezi.
Anchetatorii susțin că, la puțin timp după ce au fost sesizați de găsirea cadavrului, aveau informații despre identitatea șoferului care a provocat accidentul mortal. L-au găsit însă abia în cursul serii, în jurul orei 20.00. Inițial, tânărul a negat că ar fi autorul tragicului accident. Pus în fața probelor, a trebuit să recunoască. Iar, potrivit polițiștilor, cea mai importantă pro-bă a fost chiar mașina la volanul căreia s-a aflat tânărul.

Mașina, reparată și vopsită la un mecanic în Lazu
Astfel, suspectul a dus autoturismul la un mecanic auto din Lazu, care i-a înlocuit piesele avariate, ba chiar l-a și vopsit, pentru a ascunde urmele accidentului în care a fost implicat. Polițiștii de la Rutieră spun că, din aceeași dorință de a ascunde cele întâmplate, șoferul a avut grijă ca înainte să ducă mașina la reparat să îi mai cauzeze și alte avarii, numai pentru a le masca pe cele care arătau că a fost lovit un om. În ciuda măsurilor luate, pe caroserie încă se mai puteau observa urmele incriminatoare.
După ce a fost audiat aproape toată noaptea, tânărul a recunoscut implicarea în accidentul de la DJ 381. A susținut, însă, că nu și-a dat seama că a lovit un om, din cauza întunericului. Mai mult, suspectul a afirmat că, după impact, ar fi oprit mașina și ar fi coborât să verifice, dar nici atunci nu a observat bărbatul rănit.
De asemenea, polițiștii l-au găsit și pe mecanicul care i-a reparat tânărului autoturismul; este vorba de Zecheri Azenel, din Lazu, un bărbat cu antecedente penale, condamnat la închisoare cu suspendare pentru un accident rutier în urma căruia a murit un om. Bărbatul nu a fost pus încă sub învinuire, urmând să se stabilească dacă știa că mașina pe care o repară a fost implicată într-un accident. El riscă până la trei ani de închisoare sau o amendă.

Cadrele medicale de la Serviciul de Medicină Legală Constanța au efectuat, ieri, necropsia victimei, stabilind că moartea fermierului de 45 de ani a fost violentă și s-a datorat traumatismelor suferite în urma impactului cu autoturismul.
În cursul nopții de miercuri spre joi, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților Judecătoriei Medgidia cu propunere de arestare preventivă.

Aseară, Ayhan Menasan a fost arestat, pentru o perioadă de 29 de zile, de Judecătoria Medgidia, pentru fugă de la locul accidentului, ucidere din culpă, repararea autoturismului fără autorizație și sustragere de la probele biologice.



Comentează știrea

admirator
9 decembrie 2011
dubios

Odata spuneti ca moartea a survenit dupa accident, datorita animalelor (oare ce animale bintuie noaptea drumurile noastre?) ce au atacat in zona capului si gitului, odata spuneti ca a murit in urma ranilor accidentului. Curios ce repede l-ati depistat. Exista si indivizi ce preiau vina la ordin..... O gramada de dosare "se rezolva" in acest mod. Sa vedem probele din instanta (alea conteaza) si sentinta! Oricum, ce cautau "animalele" pe acolo? Cu alte cuvinte, daca un om este in dificultate pe marginea drumurilor noastre (sau pe cimp), ziua sau noaptea, trebuie sa se astepte sa fie devorat de "animale"? Dar vinatorii nostri ce pazesc? Nu pot vina "animalele" care ne pun in pericol viata? Sau cerem prea mult?

admirator
9 decembrie 2011
oricum, al doilea om

devorat de "animalele salbatice" in judetul nostru, in decurs de 2-3 ani. (Dupa asistenta aia universitara.) Si de cind cu legea asta de maroniu, care da voie primariilor sa faca ce vor, la adapostul "deciziei populatiei", numarul si agresivitatea maidnezilor dintre blocuri a crecut brusc! Inca nu s-a inceput eutanasierea, tovarasi! Dupa aia trebuie sa dovediti ca nu e buna legea si sa aduceti maidanezi din zona rurala, noaptea... Acum va demascati. Dar, ce conteaza la firma voastra?

Un cetatean
9 decembrie 2011
Pt.Admirator

Domnule Admirator,daca ai trece mai frecvent pe acel drum,ai sti ca exista si animale salbative.Trec zilnic pe acel drum,iar in afara de zecile de caini ce bantuie acele dealuri,nu exista saptamana sa nu vad vulpi.Iar despre sarmana victima,am trecut pe acolo la putin timp dupa venirea politiei,si am vazut si eu scalpul devorat de animale.Daca ai fi urmarit cu atentie cazul,atat in pziare cat si la televizor,s-a spus ca, in urma necropsiei s-a stabilit ca omul a murit din cauza impactului violent,si nu din cauza animalelor,care doar l-au devorat.Iar referitor la vanatori,sa sti ca ei nu cutreiera dealurile in sir indian.De sofer,pot sa spun doar ca este un mare fraier.Si-a agravat situatia foarte mult.Dupa accident daca suna la 112,si nu fugea de la locul accidentului,poate scapa cu suspendare.Asa,are multe in carca.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4518 secunde