Șoferul care a avariat ZECE MAȘINI, în cartierul Poarta 6, dus la arestare!

Luni, 01 Martie 2021
306
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Constantin G., în vârstă de 49 de ani. Bărbatul este șoferul care, în seara zilei de vineri, 26 februarie, a provocat un accident pe strada Brizei din cartierul Poarta 6, în urma căruia au fost avariate zece mașini. 
„La data de 26.02.2021, în jurul orei 18:26, numitul G.C., după ce a sustras autoturismul marca Ford, cu scopul de a-l folosi pe nedrept, având montate numerele false de înmatriculare, a condus pe str. Lirei din mun. Constanţa, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi având o îmbibaţie alcoolică de 2,04 g/l alcool pur în sânge. De asemenea, autoturismul condus avea numerele de înmatriculare retrase din data de 03.02.2021 şi inculpatul a produs un accident de circulaţie soldat cu autoaccidentarea şi avarierea mai multor autoturisme parcate.
Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa – Serviciul Rutier, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpatul G.C.”, au arătat procurorii. 
Bărbatul este acuzat de conducere fără permis, sub influența alcoolului, punerea în circulația a unui vehicul neînmatriculat și furt. 


Pagina a fost generata in 0.2583 secunde