Șoferul BMW-ului oprit cu focuri de armă, ARESTAT PREVENTIV pentru 30 de zile

486
Șoferul BMW-ului oprit cu focuri de armă, ARESTAT PREVENTIV pentru 30 de zile - politia-1453809217.jpg

Articole recomandate

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a sesizat, ieri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța cu propunere de luare a măsurii arestării preventive față de inculpatul ARVATU REMUS-VASILE, cercetat în stare de reținere, pentru săvârșirea în stare de recidivă a infracțiunilor de ultraj, distrugere și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Din probele administrate până în acest moment în cauză s-au reținut următoarele:

În data de 24.01.2016, în jurul orelor 19.30, inculpatul a condus pe drumurile publice de pe raza localității Eforie Nord autoturismul marca BMW cu nr. de înmatriculare TX-0129-XC, fără a poseda permis de conducere și fiind urmărit în trafic de către autospeciala poliției, a intrat în coliziune de mai multe ori cu aceasta, în scopul de a se sustrage opririi la semnalele luminoase al autospecialei.

Echipajul de poliție a procedat la utilizarea armamentului din dotare, reușind blocarea autoturismului în trafic la ieșirea din localitate, în dreptul sensului giratoriu situat la intrarea pe autostradă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis propunerea formulată și a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4477 secunde