Şoferiţă beată, depistată de poliţiştii locali, în trafic, la Constanţa

1081
Şoferiţă beată, depistată de poliţiştii locali, în trafic, la Constanţa - soferitabeata1-1618324341.jpg

Articole de la același autor

O șoferiță din Constanța a fost oprită în trafic, astăzi, de polițiștii locali de la Serviciul Rutier, după ce a încercat să pătrundă pe un sector de drum cu accesul interzis. Mai exact, aceasta se deplasa pe strada Primăverii cu intenția de a vira spre stânga la intersecția străzilor Primăverii cu Mircea cel Bătrân.

În timpul discuțiilor purtate cu conducătoarea auto, polițiștii locali au observat că aceasta emana halenă alcoolică, motiv pentru care au solicitat intervenția unui echipaj de la brigada rutieră. Testarea cu aparatul etilo-test a dovedit că aceasta consumase alcool. Mai mult de atât, cu puțin timp în urmă, șoferița fusese implicată într-un accident rutier în zona City Park și a părăsit locul faptei.

Conducătoarea auto a fost transportată la spitalul județean de către lucrătorii Poliției Rutiere în vederea recoltării probelor biologice și continuarea cercetărilor. Femeia a primit trei sancțiuni contravenționale conform prevederilor LG55/2020, LG61/1991 și OUG195/2002R în valoare de 890 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8251 secunde