Șoferii contravenienți, luați în vizor de Poliție. Nu au scăpat fără dosar penal

130
Șoferii contravenienți, luați în vizor de Poliție. Nu au scăpat fără dosar penal - dddd-1583142192.jpg

Articole de la același autor

Pe 29 februarie a.c., în jurul orei 12.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un utilaj agricol în timp ce tracta o remorcă neînmatriculată, pe DC4, fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul în cauză.

La aceeași dată, în jurul orei 14.35, polițiști din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au identificat un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism pe strada Minerului din localitatea Valu lui Traian, având montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

La rândul lor, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe strada Canalului din Cernavodă, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Pe 1 martie a.c., în jurul orei 15.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat o femeie, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe strada Iuliu Maniu din comuna Lumina, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că un bărbat de 50 de ani, aflat pe scaunul din dreapta, i-ar fi încredințat acesteia autoturismul în scop de folosință.

La data de 2 martie a.c., în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism pe strada Călugăreni din localitatea Mihail Kogălniceanu, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8059 secunde