Șoferi teribiliști, prinși cu peste 200 km/oră, pe autostradă

194
1
Șoferi teribiliști, prinși cu peste 200 km/oră, pe autostradă - autostradatransilvaniaradarvitez-1462342531.jpg

Articole recomandate

După ce pe 2 mai un șofer a fost prins de polițiștii rutieri rulând cu viteza de 214 km pe oră, un alt șofer a fost sancționat de oamenii legii pentru că a circulat cu viteză excesivă.


"Polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 42 de ani, care conducea, pe autostrada A3, cu viteza de 206 km/h. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.125 de lei, fiindu-i reținut și permisul de conducere pentru 90 de zile.

La data de 3 mai a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A3 au depistat un bărbat de 42 de ani, din Oradea, care conducea cu viteză excesivă.

Conducătorul auto a fost înregistrat de aparatul radar, la km 42, în timp ce rula pe autostrada A3, sensul Turda - Borș, cu viteza de 206 km/h.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă de 1.125 de lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.", potrivit Poliției Române.

Comentează știrea

costica
19 iunie 2016
opinie

Oferim contract de comision si scrisoare de recomandare. Important! Lăsați mesaj cu textul " INFO" doar pe e-mail! Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară sau din străinătate. PROIECTUL ESTE DEJA IN PLINA DESFASURARE ! Când doriți mai multe informații, contactați –ma la adresa de e-mail: pacurarucostica1963@gmail com Intr-o zi riscand, poti sa ramai fericit pentru toata viata!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8791 secunde