Șoferi fără permis, dar beți, depistați pe șoselele din județul Constanța

214
Șoferi fără permis, dar beți, depistați pe șoselele din județul Constanța - xsoferi-1638185562.jpg
Polițiștii au depistat în trafic mai multe persoane care conduceau vehicule, deși cu dețineau permise. Astfel, duminică, 28 noiembrie, în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe strada Trandafirului din localitatea General Scărișoreanu, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

În aceeași zi, în jurul orei 17.15, polițiști din cadrul Poliției Hârșova au identificat un bărbat, de 24 de ani, din localitatea Ghindărești, care a condus un moped neînmatriculat pe strada Cășăriei din orașul Hârșova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, în jurul orei 15.00, polițiști din cadrul Poliției Medgidia au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism pe strada Podgoriilor din municipiul Medgidia, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2338 secunde