Șoferi drogați cu metamfetamină, canabis și cocaină, pe șoselele din Constanța

283
Șoferi drogați cu metamfetamină, canabis și cocaină, pe șoselele din Constanța - raziesoferidrogati-1574022350.jpg

Articole de la același autor

Mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale, după ce au fost surprinși de polițiști la volan, fiind sub influența substanțelor psihoactive, a alcoolului sau fără permis. 


În noaptea de vineri spre sâmbătă, 15/16 noiembrie, polițiștii de la Rutieră au ieșit în stradă, într-o amplă acțiune de control pentru depistarea șoferilor aflați în ilegalitate. Zeci de mașini au fost trase pe dreapta, iar la final, când s-a tras linie, s-a stabilit că: au fost aplicate, toată noaptea, 30 de sancțiuni contravenționale, au fost reținute 18 permise de conducere, dintre care 15 pentru conducere sub influența alcoolului, două pentru neacordarea priorității pietonilor, iar unul pentru circulație pe sens interzis. 


De asemenea, au fost constatate șase infracțiuni, dintre care două în cazul unor șoferi care erau sub influența substanțelor psihoactive, două pentru șoferi beți, unul pentru un șofer care avea permisul suspendat, iar unul pentru conducere cu permisul necorespunzător. 


Un șofer a fost depistat de polițiști pe strada Constanței, din orașul Năvodari, drug-testul evidențiind un rezultat pozitiv la cocaină. După aproximativ o oră, un bărbat care avea permisul suspendat a fost depistat de polițiști la volanul unui autoturism, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Ba mai mult, testarea antidrog a evidențiat un rezultat pozitiv pentru metamfetamină și canabis. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.626 secunde