Șoferi care transportau buletine de vot, prinși băuți de polițiști

Sâmbătă, 09 Noiembrie 2019, 14:50
195
Doi șoferi dintre cei care erau implicați, sâmbătă, în transportul buletinelor de vot la secțiile din municipiul București au fost prinși de polițiști că erau băuți.


Ei au fost amendați cu 1.305 lei și au rămas fără permisele de conducere.


Poliția Capitalei a anunțat că, în urma testării șoferilor angrenați în transportul buletinelor de vot, au fost prinși doi șoferi care la testarea cu aparatul etilotest au prezentat valori de 0,06 și respectiv 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Cei doi au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și de asemenea le-au fost reținute permisele de conducere.


Poliția Capitalei acționează, în aceste zile, cu peste 2.200 de polițiști, cărora li se alătură alte efective ale Ministerului Afacerilor Interne, sâmbătă dimineață începând transportul buletinelor de vot către secțiile organizate în municipiul București.


"Pentru a ne asigura că nu vor exista incidente pe parcursul acestei activități, toți conducătorii auto sunt testați cu aparatul alcooltest și de asemenea sunt verificate documentele, atât ale celor ce se află la volan, cât și ale autoturismelor de transport. După ce buletinele vor ajunge în siguranță la secțiile organizate, ne vom prelua posturile dedicate, și aici vorbim despre paza obiectivelor atribuite, adică spațiile unde sunt organizate secțiile de votare. Ne vom îndeplini întocmai obligațiile, în acord cu atribuțiile poliției", au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.


Ei au precizat că sunt pregătiți sa intervină la orice apel 112 sau solicitare directă.
Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.3054 secunde