Șoferi beți, de Paște, pe șoselele din Constanța

291
Șoferi beți, de Paște, pe șoselele din Constanța - soferibetisursafanatik-1587485811.jpg

Articole de la același autor

Zilele de Paște i-au scos pe străzi pe șoferii care nu au nicio reținere în a se urca la volan sub influența băuturilor alcoolice. Drept dovadă, în perioada 18 - 20 aprilie, polițiștii au depistat pe șoselele din județul Constanța mai mulți șoferi care "degustaseră" bine licorile lui Bachus.

De exemplu, în noaptea de Înviere, cu puțin înainte de miezul nopții, oamenii legii din Topraisar au depistat pe DC 20, un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, care avea permisul anulat. Totodată, deși era evident că bărbatul consumase alcool, a refuzat testarea cu aparatul etilotest și prelevarea de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

În prima zi de Paște, în jurul prânzului, polițiștii au depistat pe strada Tulcei din Constanța, un tânăr de 27 de ani care conducea, deși băuse. La testarea cu etilotestul a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceeași zi, în jurul orei 21.00, polițiștii Secției 5 au depistat pe Bulevardul 1 Mai o femeie de 34 de ani care conducea sub influența alcoolului. În urma testării cu etilotestul a rezultat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4083 secunde