Șoferi, atenție! Drumuri îngreunate din cauza zăpezii

183
Șoferi, atenție! Drumuri îngreunate din cauza zăpezii - isumures22-1575322060.jpg

Articole recomandate

Prefectul județului Mureș, Mircea Dușa, a convocat luni seara Comandamentul de iarnă după ce s-au semnalat o serie de dificultăți în trafic pe DN 15 E, unde două autocamioane au blocat circulația în zona dealurilor Săbed și pe DN 16, în zona Fărăgău, iar localitățile Deda și Lunca Bradului au rămas fără alimentare cu electricitate, scrie Agerpres.

"În cadrul Comandamentului de iarnă, coordonat de prefectul Mircea Dușa, s-a constatat că la această oră, pe raza județului Mureș nu sunt drumuri blocate din cauza zăpezii. Se circulă îngreunat pe DN 15 E în zona Săbed și pe DN 16 între Fărăgău și Silivaș. 34 de utilaje de la Secția de Drumuri Naționale Târgu Mureș intervin pe toate sectoarele prin degajarea zăpezii de pe carosabil și prin împrăștiere de material antiderapant, cărora li se adaugă utilajele contractate de Consiliul Județean Mureș. În ceea ce privește alimentarea cu energie electrică, în Deda alimentarea este sistată după ce un stâlp a fost doborât de un autoturism, iar în Lunca Bradului a apărut un defect tehnic. Se lucrează în ambele zone și se estimează că se va relua alimentarea în aproximativ două ore", a precizat Biroul de Presă al Instituției Prefectului - Județul Mureș.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Horea" al județului Mureș a anunțat, luni seara, că au fost semnalate probleme pe DN 15E, în zona localității Săbed, unde două autocamioane nu au putut continua deplasarea din cauza zăpezii, blocând circulația și că a fost anunțată Secția de Drumuri Naționale.

De asemenea, ISU Mureș a mai asigurat măsuri PSI la accidentul rutier petrecut pe DN 15 în localitatea Deda, unde un autoturism a derapat și a rupt un stâlp de electricitate și a ricoșat într-o casă. ISU a precizat că nu s-au înregistrat victime omenești.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6493 secunde