Șofer prins beat la volan de două ori într-o singură zi

146
Șofer prins beat la volan de două ori într-o singură zi - beat-1589885414.jpg

Articole recomandate

Un șofer din Gura Râului, județul Sibiu, a fost reținut după ce a fost prins de polițiști de două ori în mai puțin de 24 de ore, cu o alcoolemie peste limita legală. Bărbatul va fi prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventivă, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), informează Agerpres.


Polițiștii spun că l-au prins prima oară pe respectivul bărbat băut la volan, în după-amiaza zilei de sâmbătă, 16 mai.


"La data de 16 mai a.c., în jurul orei 16,30, pe DJ 106M, în localitatea Gura Râului, polițiștii Postului de Poliție Gura Râului au depistat un localnic în vârstă de 50 de ani în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența alcoolului. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat", conform comunicatului poliției.


Polițiștii i-au luat, cu acest prilej, carnetul șoferului dar, peste câteva ore, l-au surprins pe acesta din nou la volan și tot sub influența alcoolului.


"În dimineața zilei de 17 mai a.c., în jurul orei 08,30, același șofer a fost depistat pe DJ 106A, pe raza comunei de domiciliu, conducând autoturismul și având o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. De această dată, pe numele conducătorului auto s-a întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat, în urma săvârșirii primei infracțiuni, respectiv conducere sub influența alcoolului", conform IPJ Sibiu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6916 secunde