Șofer periculos pe Autostrada Soarelui: beat la volan, i-a amenințat pe polițiști cu pistolul

201
Șofer periculos pe Autostrada Soarelui: beat la volan, i-a amenințat pe polițiști cu pistolul - soferpericulos-1597762062.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii au fost sesizați, week-end-ul trecut, printr-un apel la 112, că, pe Autostrada Soarelui, un șofer conduce haotic. Polițiștii de la Biroul Poliție Autostrada A2 au pornit în urmărirea suspectului și l-au depistat pe sensul spre București. Șoferul a fost oprit în zona stației de taxare de la Fetești, dar nu a vrut să coopereze. Ba din contră, bărbatul a scos un pistol din torpedo și a fugit de la fața locului. Oamenii legii au pornit în urmărirea lui, șoferul fiind interceptat și blocat în trafic, apoi imobilizat, iar pistolul confiscat.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,97 mg/alcool pur în aerul expirat, iar verificările efectuate au relevat faptul că bărbatul avea permisul de conducere reținut.

Individul a fost reținut, pe numele lui fiind deschis un dosar penal pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, acesta fiind cercetat sub control judiciar.

Totodată, oamenii legii efectuează cercetări privind legalitatea deținerii pistolului de tip airsoft. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6107 secunde