Șofer drogat cu cannabis, surprins la volan, în Mangalia

492
Șofer drogat cu cannabis, surprins la volan, în Mangalia - xinfractiunirutiere-1628160262.jpg

Articole de la același autor

În noaptea de miercuri spre joi, 4 spre 5 august, în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat, pe Șoseaua Constanței din municipiul Mangalia, un bărbat, de 36 de ani, care a condus autoturismul în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul drugtest, a reieșit o valoare pozitivă pentru THC-5. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

De asemenea, în după-amiaza zilei de miercuri, 4 august, în jurul orei 16.50, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un bărbat, de 51 de ani, din județul Hunedoara, care a condus un autoturism, pe strada Aleea Școlii din localitatea Costinești, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cazurile au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2313 secunde