Șofer de 19 ani, prins cu peste 200 km/h, în drum spre Constanța. Cum l-au sancționat polițiștii de la Rutieră

234
Șofer de 19 ani, prins cu peste 200 km/h, în drum spre Constanța. Cum l-au sancționat polițiștii de la Rutieră - vitezamamaia1457337757-1461993423.jpg

Articole recomandate

Ieri, în timp ce acționau pentru salvarea de vieți și fluidizarea traficului, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 19 ani, care conducea, pe Autostrada Soarelui, cu viteza de 207 km/h.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 945 de lei și i-a fost reținut permisul de conducere pentru 90 de zile.

"La data de 29 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A2 București – Constanța, care acționau pentru fluidizarea traficului spre și dinspre mare, precum și pentru prevenirea accidentelor grave, au depistat, la kilometrul 206, un bărbat de 19 ani, care conducea cu viteză excesivă.

Conducătorul auto a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce rula pe autostrada A2, sensul București – Constanța, cu viteza de 207 km/h.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă de 945 de lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Poliția Română reamintește că depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Pentru a vă bucura în liniște de Sfintele Sărbători de Paști și de minivacanța de 1 Mai, polițiștii vor fi în stradă și vor acționa pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, precum și salvarea de vieți.", se arată într-un comunicat al Poliției Române. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Martie 2016
Stire din Eveniment : Perdea forestieră pe Autostrada Soarelui
Marţi, 29 Martie 2016
Stire din Sport : Record: 254,958 km/h, pe schiuri
Pagina a fost generata in 0.5307 secunde