Șofer cu permisul suspendat, la un pas de comă alcoolică, LA VOLAN!

259
Șofer cu permisul suspendat, la un pas de comă alcoolică, LA VOLAN! - politiarutieratir2-1540991584.jpg

Articole recomandate

 La data de 31 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe aleea Pelicanului din municipiu, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Concentratia de alcool a fost de 1,62mg/l alcool pur în aer expirat. A fost dus la spital pentru a i se preleva probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei din sânge.

Bărbatul în cauză are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice tot în urma depistării sub influența băuturilor alcoolice la volanul unui autovehicul, faptă comisă în luna iulie 2018.

La data de 24.07.2018, bărbatul în cauză a condus un autoturism pe strada Topolog din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,94 mg/l alcool pur în aer expirat).

De asemenea, în anul 2014 a avut ANULAT dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, însă în 2016 și-a redobândit acest drept.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4856 secunde