ȘOCANT! Un tânăr i-a dat foc iubitei sale, în vârstă de 17 ani, însărcinată

882
ȘOCANT! Un tânăr i-a dat foc iubitei sale, în vârstă de 17 ani, însărcinată - crima-1540299658.jpg

Articole recomandate

Un tânăr de 21 de ani din Săcele este audiat după ce i-a dat foc iubitei sale, în vârstă de 17 ani, însărcinată. Tânăra a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Brașov, relatează hotnews.ro.


Potrivit reprezentanților IPJ Brașov, tânărul din Săcele s-a certat marți cu iubita lui, în vârstă de 17 ani, din cauza geloziei.


"Ar fi stropit-o pe aceasta cu o substanță inflamabilă și i-ar fi dat foc. Rudele fetei au intervenit pentru stingerea focului și victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri", au spus sursele citate.
Tânărul care fugise de acasă imediat ce i-a dat foc iubitei a fost găsit de polițiști și este audiat.


La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Luiza Dănilă, a declarat că fata de 17 ani a suferit arsuri la nivelul brațelor, al toracelui și al feței și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Brașov.


Surse susțin că fata este însărcinată.


Dosarul de cercetare penală pentru tentativă la omor este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov, dar având în vedere că victima este minoră, urmează să fie declinat către Parchetul pentru Minori și Familie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.971 secunde