Șocant: și-a folosit fiul de 5 ani ca scut, să nu fie împușcat de polițiști!

826
4

Articole de la același autor

Gest șocant al hoțului din locuințe dat în urmărire națională, vineri dimineață. Când a fost surprins de polițiștii constănțeni și oamenii legii au început să tragă focuri de armă înspre el, individul l-a băgat în față pe fiul său de cinci anișori!

Vineri dimineață, polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale au dat de urma lui Chemal Ibram, de 37 de ani, unul dintre hoții din locuințe care au speriat Constanța, dat în urmărire națională la începutul săptămânii. Anchetatorii au reperat în trafic mașina suspectului, un Ford Focus cu numere de Bulgaria și imediat au pornit în urmărirea ei. Autoturismul a fost depistat la intersecția străzilor I. G. Duca și Panait Moșoiu, zona Casei de Cultură, unde a fost blocat. În încercarea de a scăpa, Chemal Ibram și-a bușit mașina de un alt autoturism parcat și a încercat să fugă. În acel moment a intervenit și gestul inuman: pentru că polițiștii au recurs la armamentul din dotare, trăgând mai multe focuri de armă în plan vertical, dar și orizontal, în încercarea de a-l determina pe suspect să se predea, acesta l-a pus în fața lui în bătaia armelor, ca pe un scut, pe fiul de cinci anișori. Astfel, și-a căutat scăparea pe străduțele din zonă, dar a fost prins pe aleea Daliei și încătușat.

Potrivit anchetatorilor, știind că este căutat, suspectul și-a petrecut ultimele zile în mașină, unde a și dormit. De altfel, în autoturism au fost găsite, vineri, și o pereche de mănuși și o mască, despre care oamenii legii cred că au fost folosite la comiterea de infracțiuni.

Reamintim că suspectul Chemal Ibram era singurul dintre infractorii care încă nu fuseseră prinși după ce au scăpat din urmărirea cu focuri de armă, din zona Eden, de la începutul lunii septembrie. Acesta este anchetat pentru comiterea mai multor spargeri de locuință, alături de alți nouă indivizi, prejudiciul fiind estimat la sute de mii de lei.

Individul a fost dus vineri în arestul Poliției Constanța, pe numele lui existând deja un mandat de arestare, emis în lipsă.

Comentează știrea

felicia
25 octombrie 2014
Cele mai sigure locuri de munca!

Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

MUNCA LA DOMICILIU
26 octombrie 2014
MUNCA LA DOMICILIU

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi.Cerinte: – cunostinte minime PC – necesar calculator cu conexiune internet – varsta minima 18 ani – rabdare,seriozitate Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste,incepe sa lucreze. Solicitati detalii trimitand "info" la adresa de mail: [email protected]

Fidan
26 octombrie 2014
Are nume turcesc,

dar nu e turc, ci tigan turc.

Zizi
26 octombrie 2014
Vrajeala

Bai Felicia(sau ce nume iti vei da) mesajului asta al tau, prin care iti faci reclama in mod abuziv, si pe care il ai scris undeva si ii dai doar copy/paste, ti-l voi contra oridecateori ai sa-mi dau ocazia. Si eu pe al meu il am scris undeva. Si eu ii dau copy/paste ca si tine. MESAJ CATRE CONSTANTENI: OAMENI BUNI, NU VA LUATI DUPA MESAJUL. E O MINCIUNA CARE ASCUNDE MULTE ESCROCHERII. DACA AR FI O FIRMA SERIOASA, AR ALEGE ALT MOD DE A FACE RECLAMA. SE BAZEAZA PE DISPERAREA OAMENILOR SARACI DE A AVEA O VIATA MAI BUNA. GANDITI-VA DE 10 ORI INAINTE DE A DA CURS UNEI ASTFEL DE OFERTE. AVEA O VIATA MAI BUNA. GANDITI-VA DE 10 ORI INAINTE DE A DA CURS UNEI ASTFEL DE OFERTE.

Răspuns la: Cele mai sigure locuri de munca!
Adăugat de : felicia, 25 octombrie 2014
Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum!...

Articole pe aceeași temă

Joi, 23 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Hoț versat,  la doar 15 ani!
Duminică, 19 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Arestat pentru furt!
Marţi, 21 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Constănțean tâlhărit de un amic
Duminică, 19 Octombrie 2014
Stire din Actual : Un actor celebru a fost arestat
Pagina a fost generata in 0.6025 secunde