ȘOCANT! Două femei, atacate de câini din rasele pitbull și amstaff

214
ȘOCANT! Două femei, atacate de câini din rasele pitbull și amstaff - catea-1638862784.jpg
Momente de panică pentru o femeie din Galați, care a fost atacată în propria casă de câinele nepotului. Animalul, din rasa pitbull, nu o lăsa să coboare din pat și se lovea puternic de ușă. Proprietara a sunat, speriată, la 112.


Câinele a fost scos de jandarmi pe fereastră și dus la ecarisaj. Tot la jandarmi a apelat și o femeie din Arad, după ce s-a trezit în curte cu un câine rasa amstaff, care a devenit agresiv.


Femeia de 71 de ani, din Galați, se poate deplasa doar cu ajutorul unui cadru metalic. A povestit că, în acea zi, câinele în vârstă de 7 ani părea foarte furios și avea ochii roșii. A încercat să coboare din pat, dar animalul o împingea de fiecare dată cu labele. Alerga apoi prin apartament și se izbea de ușa de la intrare. Pensionara a sunat la 112, iar jandarmii au intrat pe geam, pentru că ușa era încuiată.


Locotenent Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al IJJ Galați: “L-au tras afară din locuință, după care au chemat serviciul de ecarisaj, care l-au dus la padocul de animale. A fost ușor mușcată de animal. Jandarmii au întrebat-o dacă e nevoie să solicite un echipaj medical. Femeia a refuzat”.


Stăpânul animalului, nepotul femeii care i-a alertat pe jandarmi, era plecat în oraș când a avut loc incidentul. Deși a fost agresată, femeia este dispusă să accepte câinele din nou în apartament, mai ales că a fost crescut de mic și toți mebrii familiei s-au atașat de el.


Și Poliția Animalelor a fost sesizată, așa că a fost deschis un dosar penal. Animalul vă fi examinat de un specialist de la Direcția Sanitar-Veterinară.


Și în Arad, o femeie a trecut prin clipe de groază după ce s-a trezit cu un câine din rasa amstaff în curte. A încercat să-l scoată afară, dar câinele a început s-o mârâie. Speriată, femeia a sunat la 112, iar în ajutor i-a venit un echipaj de la Jandarmerie. Patrupedul, care dispăruse din curte între timp, a fost găsit peste câteva minute și dus la un adăpost pentru animale de o echipă de la ecarisaj.


În urmă cu o lună, tot în Arad, doi bunici au ajuns la spital după ce au fost mușcați de propriul câine, tot rasa Amstaff. Și atunci a fost nevoie de intervenția jandarmilor.


Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.2199 secunde