ȘOCANT! De ce s-a sinucis directorul general al ENEL

1191
2
ȘOCANT! De ce s-a sinucis directorul general al ENEL - matteocassani2721x482-1417183000.jpg

Articole recomandate

Moartea lui Matteo Cassani, directorul general al Enel Energie și Enel Energie Muntenia, ar fi intervenit după ce directorul s-ar fi aruncat în gol de la o fereastră a clădirii în care italienii au sediul central în București, și nu de pe acoperișul instituției, așa cum s-a relatat ieri, imediat după accident.

Potrivit unor surse citate de Mediafax, Cassani suferea din cauza unor grave probleme de sănătate ale soției sale. Aceleași surse indică faptul că directorul Enel nu era vizat de vreo anchetă penală.

Cassani avea 42 de ani iar potrivit medicilor legiști moarte a intervenit în urma unui șoc traumatic și hemoragic provocat prin cădere de la înălțime, scrie zf.ro.

Comentează știrea

Munca la domiciliu
30 noiembrie 2014
Munca la domiciliu

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand "info" la adresa de mail: [email protected]

Io
30 noiembrie 2014
Banii multi n-aduc fericirea

Sa fie oare blestemele consumatorilor ?!?!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7261 secunde