Slujbă de sfințire a picturii bisericii schitului "Sfânta treime" din Constanța

250
Slujbă de sfințire a picturii bisericii schitului

Articole de la același autor

Înalt Prea Sfinția Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului va oficia, diseară, slujba de sfințire mică a apei în biserica schitului Sfânta Treime din Constanța. Slujba va începe la ora 19 și va fi urmată de sfințirea picturii bisericii lăcașului de cult.


Schitul Sfânta Treime este situat la marginea municipiului Constanța, la ieșirea de pe șoseaua Industrială, în apropierea Autostrăzii București – Constanța.


De asemenea, sâmbătă, de la ora 18, Înaltpreasfințitul Teodosie va oficia Taina Sfântului Maslu la biserica Sfântul Mare Mucenic Mina din Mangalia, de pe strada Emil Palade. Apoi, duminică, de la ora 8.30, ierarhul va săvârși Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța, cu prilejul Duminicii a 8-a după Rusalii, și va rosti un cuvânt de învățăturî despre minunea "Înmulțirii pâinilor".


Programul Arhiepiscopului Tomisului va continua luni, de la ora 18, când acesta va fi prezent la mănăstirea Înălțarea Domnului, din apropierea localității Mircea Vodă, unde va oficia slujba de tundere în monahism pentru două surori și va sfinți chiliile restaurate ale mănăstirii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7177 secunde